top of page

Verkoop van perliet in België

Naast onze specialisaties in silovervoer en melktransport hebben we ons bij Transport Verhofstadt ook toegelegd op de professionele verkoop van perliet in België. Perliet is een anorganisch gesteente dat bij verhitten verandert in zogenaamde perlietkorrels: poreuze, luchtige en lichtgewichtkorrels die perfect geschikt zijn als toeslagstof in zaaigronden, potgronden en stekgronden. Zeker voor planten waarvan de grond niet te vochtig mag worden zijn de sterke drainage-eigenschappen van perliet van grote toegevoegde waarde. Perliet is erkend door het voedselagentschap FAVV.

PERLIETKORRELS VOOR TUIN- EN LANDBOUWBEDRIJVEN

perliet

De meeste perlietkorrels die wij verkopen zijn voor professionals, zoals landbouwbedrijven met in het bijzonder de melkveehouders, tuinaannemers en tuinaanleggers. 

De perliet die wij verkopen hebben enkel een grootte van 1 mm. Dit product is heel strek observeerbaar

 

Bij Transport Verhofstadt in Evergem (Oost-Vlaanderen) helpen we u bepalen welke perlietkorrels het beste zijn voor uw toepassing. Combineer onze service met de vakkundigheid van ons personeel en onze scherpe prijzen en u zal snel genoeg begrijpen waarom u voor de aankoop van perliet maar één naam hoeft te kennen.
 

PERLIET KOPEN VOOR UW LANDBOUWBEDRIJF? TRANSPORT VERHOFSTADT IS ERKEND VERKOPER VAN PERLIET IN BELGIË, DUS NEEM SNEL CONTACT OP!

bottom of page