top of page

Professioneel melktransport in heel België

Naast silovervoer is ook het melktransport een echte expertise van Transport Verhofstadt in Evergem. Al meer dan 10 jaar leggen wij ons met hart en ziel toe op het professionele transport over heel België, van melkboer naar melkfabriek. Daarnaast zorgen wij ook voor het transport van melk en zuivelgrondstoffen tussen de verschillende fabrieken.

INVESTEREN IN DIENSTVERLENING

Bij Transport Verhofstadt blijven we voortdurend investeren in onze dienstverlening, onze producten en materialen en ons personeel. En dus ook in u, want op deze manier kunnen we werken tegen lagere kosten en lukt het ons om onze professionele activiteiten op een zo duurzaam en verantwoordelijk mogelijke wijze uit te voeren. Het mag dan ook geen verrassing heten dat wij over alle benodigde MMC-toelatingen voor een veilig vervoer van melk en zuivelgrondstoffen beschikken.

band1.png

BENT U OP ZOEK NAAR EEN ERKENDE EN ERVAREN MELKTRANSPORTEUR IN BELGIË? TWIJFEL DAN NIET OM CONTACT OP TE NEMEN MET ONS, DAN NEMEN WE SAMEN ALLE MOGELIJKHEDEN VOOR UW ZUIVELTRANSPORT DOOR.

bottom of page