top of page

Gecertificeerd silovervoer in de Benelux en Duitsland

Al meer dan 31 jaar vertrouwen onze trouwe klanten voor het vervoer van hun kostbare grondstoffen op het veilige en zorgvuldige transport van Verhofstadt. De opdrachten die wij in al die jaren hebben mogen ontvangen zijn zeer uiteenlopend, variërend van het vervoer van grondstoffen voor FCA-gecertificeerde bedrijven en de veevoederindustrie tot het transport van chemicaliën (zoals plastic korrels, pvc-poeders en talkpoeders), om maar enkele voorbeelden te noemen.

UW BETROUWBARE TRANSPORTPARTNER

Dankzij deze ruime ervaring kan u er rustig vanuit gaan dat er nog maar weinig opdrachten zijn die wij nog niet zijn tegengekomen en nog minder opdrachten waar wij ons geen raad mee weten. Door voor Transport Verhofstadt te kiezen, kiest u voor betrouwbaarheid en zekerheid.

band1.png

Wij weten hoe belangrijk het is voor uw bedrijfsvoering en uw gemoedsrust om blindelings op uw transportpartner te kunnen rekenen.

Daarom zorgen wij er ook voor dat u altijd vlot kan communiceren met onze transporteurs in de taal die u verkiest. Dat kan het Nederlands of het Engels zijn, maar ook het Frans of het Duits. Het ligt er maar net aan wat voor u het prettigst is.

 

Neem voor meer informatie over ons silovervoer gerust contact op met een van onze vakkundige medewerkers. Wij kunnen u ook binnen 24 uur een gratis prijsofferte doen toekomen.
 

LAAT AL UW SILOVERVOER IN DE BENELUX EN DUITSLAND UITVOEREN DOOR TRANSPORT VERHOFSTADT UIT EVERGEM! VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN.

bottom of page